Bröllop

BRÖLLOP

BRÖLLOP

EN AV LIVETS HÄRLIGASTE DAGAR - VACKER KÄRLEK!

Vid bröllopsfotograferingar gäller det att ha nerverna i styr inte bara för brudparet utan även jag. Det är såklart vikigt för mig att brudparet blir nöjda med sin bröllopsbilder. De gå inte att ta om bilderna. För mig gäller det att vara väl förberedd och ha koll på att mina kameromer i ordning.  Jag har pratat med brudparet tidigare och vad för typ av bilder de vill ha, vilka konstilationer och var de vill ta dem osv. Har brudparet inga specifika önskemål eller ideér så är mitt huvud alltid fullt av ideér. Vi kommer även överens om hur länge de vill att jag är och fotograferar och pris.  Är det långt iväg tillkommer även en körningsavgift.


Efter bröllopet tar det cirka 2-3 veckor innan bilderna är klara. Jag skickar de högupplösta bilder via en länk. Efter länken har man 24 timmar på sig att spara ner bilderna. 

Min ambition är att brudparet ska känna sig avlappnade och naturliga med mig. Jag vill förmedla kärleken och närvaron på ett glatt och vacker sätt så att det blir fantastiska minnen genom mina bilder. 

Bröllop

 

UNG KÄRLEK MELLAN TVÅ FINA.

Bröllop under bar himmel på centerkorten i Båstad.

 

Sommarbröllop

 

FAMILJEBRÖLLOP MED ULLA OCH RICKARD

Fotografering vid en vacker sjö och i kyrkan.

 


Midsommarbröllop

 

VACKER KÄRLEK MELLAN SUSSIE & JONAS

Snabbfotografering vid fantastikst roligt och fint överaskningsbröllop.